logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Vil du henge med Stargate i Trondheim?

Av Erlend Buflaten Publisert: 25. Jul, 2017

+ billett og after party til «One Night With Stargate» 3. august i Trondheim under Olavsfestdagene

Sammen med Music Norway inviterer Stargate norske artister, låtskrivere og produsenter til å bli med på festen ”One Night With Stargate” i Trondheim under Olavsfestdagene. Du får gratis inngang til showet og after party hvor du får en meet and greet med Tor Erik og Mikkel i Stargate

Stjerneprodusentene Stargate kjører et knallsterkt DJ-show under Olavsfestdagene i Trondheim. De tar også med seg eksportprisvinner Alan Walker og Ne-Yo som gjester, og spiller Stargate- produserte- og skrevne hits, mashups, remixer samt nytt Stargate-materiale.

Og mens Stargate gjester byen, vil de gjerne hilse på lovende norske artister, låtskrivere og produsenter som drømmer om å gå i deres fotspor. Hva må til på veien og hva er det du brenner etter å spørre om?

Ønsker du å møte stjerneduoen så send oss en mail på post@musicnorway.no med navn og evt. artistnavn, telefonnummer og hva du ønsker å spørre duoen om. Det er begrenset plass. Artister, låtskrivere og produsenter prioriteres. Fristen er allerede 31. juli klokken 12.00! 

Merk: man må selv dekke reise og opphold.

Kommentarer