logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

ARTE-dokumentar om Øyafestivalen

Av ARTE-dokumentar om Øyafestivalen

Den fransk/tyske kanalen Arte var på Øyafestivalen i august.

Dokumentarfilmen er 90 minutter lang og viser blant annet frem Kvelertak i konsertmodus og i intervjus form. Blant de andre artistene som vises på scenen eller intervjues er Kraftwerk, Wu-Tang Clan, Alabama Shakes, Local Natives og Haim.

Se dokumentaren her: http://www.arte.tv/guide/de/048238-000/oya-festival-2013

ARTE er en offentlig fransk og tysk kulturkanal som er landsdekkende og som sender samtidig i begge land. ARTE Kanalen er også en av de få stasjonene som har rock som en viktig del av agendaen.

– Filmen dokumenterer en stor musikalsk begivenhet som kombinerer det urbane livet og naturen. Festivalen slår fast at et interessant og ideologifritt kulturarrangement kan være kommersielt levedyktig, og dermed tilbyr den et vellykket kontrapunkt til den generelt rådende stormannsgalskapen i bransjen. En festivalopplevelse av en annen type, skriver ARTE.

ARTE har rundt én million seere i Frankrike og Tyskland.

Kommentarer