logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

MØST inn i Eksportskolen

Av MØST inn i Eksportskolen Publisert: 18. jun, 2014

Eksportskolen har gleden av å inkludere MØST inn som samarbeidspartner i prosjektet.

Sammen med KOFOR, ØKS, STAR, TEMPO, BRAK, Music Norway, og nå MØST, dekker Eksportskolen alle regioner nasjonalt. Eksportskolen er et tilbud til talenter med store ambisjoner i musikkbransjen – en trinnvis modell for å bygge kompetanse og karriere. Med dette prosjektet ønsker vi å bygge sterkere aktører innen musikknæringen i hver enkelt region og nasjonalt. Les mer her – http://www.musikkeksportskolen.no

– Det har vært et «hull» i deler av østlandet. Det har vi nå fått dekket. Det er vi meget glade for, sier prosjektmedarbeider Einar Idsøe Eidsvåg  i Music Norway.

– Eksportskolen og samarbeidet mellom de regionale kompetansesentrene og Music Norway kan gi spennende nye muligheter, og MØST er glad for å være en del av dette samarbeidet. Det bidrar til at lista heves, og vi kan gi et bedre kompetansetilbud til profesjonelle musikere og musikkbransjeaktører på Østlandet. Vi har en travel høst fremfor oss med flere kurs på tapeten, sier Trond Moe fra MØST.

MØST – Musikknettverk Østlandet arbeider for å samle, styrke og dele kompetansen som setter utøvere, komponister og produsenter innen det frie prosjektbaserte musikkfeltet bedre i stand til å leve av virksomheten sin. MØST er organisert som et prosjekt og eies av Østnorsk jazzsenter. MØST samarbeider med en rekke aktører og organisasjoner i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland. http://www.musikknettverk.no/

 

Kommentarer

Relatert innhold