logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 40

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 05. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #27 i sin 11. uke på Hot 100.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #93 i sin 11. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 4. uke er den #3.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #79 i sin 96. uke.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #81 i uke 15.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #12 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #7 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #19.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #22.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #22 i 11. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #53 i sin 15. uke.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #2 i sin 11. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #79 i sin 21. uke, etter å ha peaket på #1.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ute etter 62 uker, etter peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten. «Kamikaze» er #1 også i sin 4. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #55 i sin 69. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #57 i sin 97. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #70 i sin 47. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #5 i sin 6. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 i sin 11. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #25 i sin 9. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #33 i sin 15. uke.

Tungevaag & Raaban er på #69 med All for Love i sin 27. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #63 i sin 27. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #72 i sin 14. uke, etter peak på #63.

Tungevaag & Raaban er på #74 med Bad Boy feat Luana Kiara.

Lonely Together, Avicii feat Rita Ora, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er ute etter 58 uker.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er også #1 i sin 4. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #30 i sin 47. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #46 i sin 47. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #8 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #37.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #63.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #11.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #47.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #6
New Rules
 er #99.

Global Viral 50:
Eastside er #34

Oppdatert 7. september kl. 10:30.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

Kommentarer

Relatert innhold