logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 41

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 12. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #29 i sin 12. uke på Hot 100.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er ute etter 11 uker med peak på #63.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 5. uke er den #6.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #77 i sin 97. uke.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #95 i uke 16.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #12 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #8 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #20.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #23.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20 i 12. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #59 i sin 16. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #14 i sin 5. uke, etter peak på #2.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #8 i sin 12. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #80 i sin 22. uke, etter å ha peaket på #1.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ute etter 62 uker, etter peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten. «Kamikaze» er #4 i sin 5. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #56 i sin 70. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #62 i sin 98. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #82 i sin 48. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #1 i sin 7. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 i sin 12. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er ny på #18 med Diamond Heart.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #26 i sin 10. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #40 i sin 16. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #68 i sin 29. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #70 i sin 15. uke, etter peak på #63.

Tungevaag & Raaban er på #79 med All for Love i sin 28. uke.

Tungevaag & Raaban er ute med Bad Boy feat Luana Kiara.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #4 i sin 5. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #29 i sin 48. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #45 i sin 48. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #11 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #50.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #85.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #8.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #80.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #6
Sweet But Psycho er #56
New Rules
 er #91.

Global Viral 50:
Eastside er #34

Oppdatert 12. oktober kl. 09:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold