logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 42

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 19. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20 i sin 13. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 6. uke er den #11.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #82 i sin 98. uke.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #116 i uke 17.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #15 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #9 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #21.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #26.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #30.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #24 i 13. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #69 i sin 17. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #17 i sin 6. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #11 i sin 13. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #94 i sin 23. uke, etter å ha peaket på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten. «Kamikaze» er #5 i sin 6. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #59 i sin 71. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #61 i sin 99. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #79 i sin 49. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #1 i sin 8. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #12 i sin 13. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #18 med Diamond Heart.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #28 i sin 11. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #39 i sin 17. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #70 i sin 16. uke, etter peak på #63.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #74 i sin 30. uke.

Tungevaag & Raaban er på #80 med All for Love i sin 28. uke.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #3 i sin 6. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #31 i sin 49. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #41 i sin 49. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #60.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #10.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #6
Sweet But Psycho er #35
New Rules
 er #97.

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #1
Eastside
er #34

Oppdatert 19. oktober kl. 10:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

Kommentarer

Relatert innhold