logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 43

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 26. okt, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #22 i sin 14. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 7. uke er den #10.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #81 i sin 99. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #18 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #21 på Hot Dance/Electronic Songs.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #23.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #28.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #15 i 14. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #74 i sin 18. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #20 i sin 7. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #33 i sin 1. uke på albumlisten.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #16 i sin 14. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #67 i sin 24. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #1 i sin 1. uke på UK albumlisten.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #5 i sin 7. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #48 i sin 100. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #56 i sin 72. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #74 i sin 50. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max #1 i sin 9. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #13 med Diamond Heart i sin 3. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #17 i sin 14. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #36 i sin 18. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #41 i sin 13. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 17. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #72 i sin 31. uke.

Tungevaag & Raaban er på #73 med All for Love i sin 29. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #74 i sin 23. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #3 i sin 7. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #27 i sin 50. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #41 i sin 50. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #12 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #65.

Alan Walker & Sophia Somajo er #96 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #11.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #10
Sweet But Psycho er #30

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #3
Eastside
er #34
Diamond Heart #49

Oppdatert 26. oktober kl. 10:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

Kommentarer

Relatert innhold