logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 44

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 02. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #20 i sin 15. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 8. uke er den #15.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #84 i sin 100. uke.

Halsey er #81 i sin 57. uke med “hopeless fountain kingdom”, etter #1 i sin første uke. Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) og Lido (Peder Losnegård) er, sammen med blant andre The Weeknd, Sia Benny Blanco, Justin Trantner, produsenter og låtskrivere på albumet:

– The Prologue; co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Eyes Closed; co-skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat
– Now Or Never; co- skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat
– Good Mourning; co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Lie (featuring Quavo); co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Walls Could Talk: co-skrevet/produsert av Peder Losnegård/Lido
– Hopeless (featuring Cashmere Cat); co- skrevet/co- produsert av Magnus August Høiberg/Cashmere Cat.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #25 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #19 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #24.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #29.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i 15. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #74 i sin 19. uke.

Sweet But Psycho med Ava Max er #82 i sin første uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #33 i sin 8. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som kom inn på #33 i forrige uke. Den er nå ute.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #17 i sin 15. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

Sweet But Psycho med Ava Max er #77 i sin første uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #78 i sin 24. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #3 i sin 2. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #8 i sin 8. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #9 etter å ha hoppet fra #56, i sin 73. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #49 i sin 101. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #86 i sin 51. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er fremdeles #1 i sin 10. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #14 med Diamond Heart i sin 4. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #22 i sin 15. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #39 i sin 19. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #46 i sin 14. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 18. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #73 i sin 32. uke.

Tungevaag & Raaban er på #74 med All for Love i sin 31. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #76 i sin 24. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #5 i sin 8. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #35 i sin 51. uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er tilbake på #47 og har nå 47 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #48 i sin 51. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #14 på Global-listen.

Sweet But Psycho er #15

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #74.

Alan Walker & Sophia Somajo er #87 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #11.

Sweet But Psycho er #15

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #14
Sweet But Psycho er #31
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #92

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #7

Oppdatert 2. oktober kl. 11:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

Kommentarer

Relatert innhold