logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 45

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 09. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i sin 16. uke på Hot 100.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen. I sin 9. uke er den #15.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #65 i sin 70. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #87 i sin 101. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #26 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #20 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #25.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #32.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #24 i 16. uke.

Sweet But Psycho med Ava Max er #40 i sin andre uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er ny på #54.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #91 i sin 20. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #43 i sin 9. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #21 i sin 16. uke på Singles Chart Top 100, etter å ha peaket på #1.

Sweet But Psycho med Ava Max er #60 i sin andre uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #89 i sin 26. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #6 i sin 3. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #10 i sin 74. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #11 i sin 9. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #39 i sin 102. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er ute etter 51 uker. Singelen To Good at Goodbyes, er co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 11. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er ny på #6.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #13 med Diamond Heart i sin 5. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #25 i sin 16. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #47 i sin 20. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #55 i sin 19. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #59 i sin 15. uke.

Tungevaag & Raaban er på #81 med All for Love i sin 32. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #87 i sin 33. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #89 i sin 25. uke etter peak på #13.

Tungevaag & Raaban med Hey Baby er ny på #93.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #9 i sin 9. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #33 i sin 52. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #55 i sin 52. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er tilbake på #57 og har nå 48 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #15 på Global-listen.

Sweet But Psycho er #39

Alan Walker & Sophia Somajo er #74 med Diamond Heart.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #86.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #14.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #15
Eastside er #16
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #58

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #1

Oppdatert 9. november kl. 10:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold