logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Gratis kontorplass hos Music Norway?

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 23. nov, 2018

Søk om kontorplass i våre lokaler i Oslo.

Er du en bransjeaktør som søker arbeidsfellesskap? Har du internasjonale ambisjoner og funnet et marked der ute? Trenger du et sted å sitte og jobbe en periode? Trenger du mer action, eller rett og slett bare arbeidsro på et eget kontor?

Gode råd er gratis, og vi deler gjerne både nettverk og kunnskap. Søk på en kontorplass og bli en del av Music Norways kontorlandskap sentralt i Oslo!

Music Norway har nå ledig plass fra januar 2019.

Hvert kontor passer i utgangspunktet for en person, men det kan gå an å være to. Er du interessert eller har du spørsmål send en mail til karoline@musicnorway.no

Et steinkast fra sentrum holder vi til i lyse og moderne lokaler. Observatoriegaten 1B (baksiden av Nasjonalbiblioteket), rett overfor Solli bowling.

Plassene utlyses tre ganger i året og gjelder for fire måneder av gangen.

I tillegg til fast kontorplass, har vi 6 ad hoc-plasser som kan benyttes på kort varsel hvis man trenger et sted å sitte en dag. Plassene er tilgjengelige hverdager mellom 09:00 – 16:00, dersom annet ikke er avtalt spesielt.

Music Norway holder til i lyse moderne lokaler et steinkast fra sentrum, i Observatoriegaten 1 B (baksiden av Nasjonalbiblioteket), rett overfor Solli bowling.

Du får tilgang på et sted å sitte, wi-fi, kaffe og masse bra folk, velkommen!

Kommentarer