logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 48

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 30. nov, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #17 i sin 19. uke på Hot 100.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #10 i sin 3. uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 12. uke er den #27.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #106 i sin 73. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #122 i sin 104. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #51 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #12 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #13.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #32.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #1 i sin 5. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #27 i 18. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #73.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er ute igjen etter 21 uker.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er #86 i sin 12. uke, etter peak på #2 på albumlisten.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er tilbake på #84 og har 5 uker.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

UK Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #13 i sin 4. uke på Singles Chart Top 100. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #29 i sin 19. uke, etter å ha peaket på #1.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-skrevet og co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er ute etter 27 uker, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #13 i sin 6. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #30 i sin 77. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #32 i sin 12. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #59 i sin 105. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 14. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #5 i sin 4. uke.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #14 med Diamond Heart i sin 8. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #37 i sin 19. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #48 i sin 23. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #49 i sin 22. uke.

Tungevaag & Raaban med Hey Baby er på #62 i sin 4. uke.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #76 i sin 18. uke.

Tungevaag & Raaban er på #82 med All for Love i sin 35. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #89 i sin 36. uke.

Ignite med K-391 feat Alan Walker, Julie Bergan og Seungri, er #92 i sin 28. uke etter peak på #13.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #15 i sin 12. uke.

Kygos «Kids in Love» er på #39 i sin 55. uke.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #11 i sin første uke, og er #41 i sin 3. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #54 i sin 55. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Sweet But Psycho er #10 på Global-listen.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18.

Alan Walker & Sophia Somajo er #85 med Diamond Heart.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #14.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #17
Eastside er #24
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #45

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #13
Happy Now er #15

Oppdatert 30. november kl. 13:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

Kommentarer

Relatert innhold