logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 50

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 14. des, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i sin 21. uke på Hot 100.

Annie er kreditert som låtskriver på låta Overdue som er på albumet «Not All Heroes Wear Capes» av Metro Boomin. Albumet gikk rett til #1 i sin første uke, og er #21 i sin 5. uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. I sin 13. uke er den #38.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #37 på Billboard Korea K-pop 100, etter peak på #1.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #11 på Hot Dance/Electronic Songs.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er #13.

Different World med Alan Walker, K-391 & Sofia Carson feat CORSAK er #37.

Diamond Heart med Alan Walker og Sophia Somajo er #40.

Tyskland Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er tilbake til #1 i sin 7. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #43 i 21. uke.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #82 i sin 6. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som er ute etter 14 uker med peak på #2 på albumlisten.

UK Official Charts

Sweet But Psycho med Ava Max er #2 i sin 7. uke på Singles Chart Top 100, og fortsetter dermed klatringen. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside er #51 i sin 21. uke, etter å ha peaket på #1.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er #12 i sin 8. uke på UK albumlisten, etter #1 i sin første uke.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #44 i sin 79. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke. «Kamikaze» er #42 i sin 14. uke.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #79 i sin 107. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sverigetopplistan 

Sweet But Psycho med Ava Max er #7 i sin 16. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love. Peak er #1.

Happy Now, Kygo feat Sandro Cavazza, er på #12 i sin 6. uke.

Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø er #22 og har totalt 21 uker med Julen är här.

Alan Walker & Sophia Somajo er på #35 med Diamond Heart i sin 10. uke.

Hey Ho med Freddy Kalas er tilbake på #45 i sin 17. uke.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #73 i sin 21. uke.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #83 i sin 24. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #99 i sin 25. uke.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke, og er #20 i sin 14. uke.

Kygos «Kids in Love» er ute etter 56 uker.

Shazam

Sweet But Psycho er #4 på Global-listen.

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #24.

Yomi er #56 med Unnskyld fra soundtracket til filmen «Battle». Les mer
Tidligere i uken har den vært så høyt som #35.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #12.
Sweet But Psycho er #98.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Sweet But Psycho er #12
Eastside er #24
Happy Now, Kygo feat. Sandro Cavazza #78

Global Viral 50:
Sweet But Psycho er #33

Oppdatert 14. desember kl. 10:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold