logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ola Fløttum nominert til nordisk filmmusikkpris

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 11. jan, 2019

Ola Fløttum er nominert for musikken til Thelma.

Det er HARPA som er Fløttum er nominert til. HARPA er en pris for musikk i film og TV og er innstiftet av Nordic Film Composers Network. Prisen skal deles ut på Nordic Film Music Days i Berlin den 12. februar.

Utover Fløttum er ytterligere fem nordiske komponister nominert. Fløttum vant prisen Camille for samme verk, altså musikken til Joachim Triers film Thelma, i Puls Kroatia i 2018. Camille er et samarbeid mellom International Sound & Film Music Festival og ECSA – et nettverk som samler mer enn 50 europeiske organisasjoner.

HARPA deles ut i Nordische Botschaften i Berlin under filmfestivalen Berlinalen, og det legges opp til et nettverkingsprogram for bransjen i forbindelse med Nordic Film Music Days som skjer 10. og 11. februar.

Kommentarer

Relatert innhold