logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Folk Alliance International til New Orleans

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 29. nov, 2019

Konferansen, som normalt finner sted i Kansas City, foregår denne gangen på Sheraton Hotel i New Orleans i tidsrommet 22-26 januar.

Norge har to showcaser i det offisielle programmet; Vassvik og Darling West. Disse får stor eksponering på festivalens hovedscener tidlig på kvelden. Deretter foregår det såkalte private showcaser på hotellrom gjennom hele natten. De nordiske eksportkontorene (NOMEX) går sammen om å tilby et «Nordic Folk Showroom» som stilles til rådighet for alle.

Les også: Digital sjekkliste for bransjetreff

– Det er andre året vi prøver dette, og erfaringen fra fjorårets festival i Montreal var veldig gode. Det nordiske samarbeidet fungerer veldig fint, og tiltaket er med på å bygge opp om merkevaren «Nordic Folk», sier prosjektansvarlig i Music Norway Aslak Oppebøen.

Les mer om Folk Alliance International HER  

Både artister og bransje er velkommen til delta, og vi oppfordrer alle som ønsker å knytte kontakter i Nord-Amerika til å reise. Dette er en fin anledning til å treffe festivaler og bookere innenfor tradisjonsmusikk i regionen. Ønsker du å melde deg på kan du gjøre det via DENNE lenken. Bruk rabattkode INTreg20

Det er mulig for artister å søke tilskudd gjennom vår reisestøtteordning i stikk.no. De generelle retningslinjene gjelder og frist er 1. desember.

Bransjerepresentanter bes snarest ta kontakt med Music Norways prosjektleder Aslak Oppebøen.

Kommentarer

Relatert innhold