logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norske artister og bransje til Amsterdam

Av Tina Brodal Publisert: 14. okt, 2019

Amsterdam Dance Event (ADE) er rett rundt hjørnet, og onsdag 16. oktober er det endelig klart for den årlige konferanse- og showcasefestivalen som er viet elektronisk musikk.

Festivalen er en av de viktigste nettverksarenaene av sitt slag i Europa, og har på kort tid etablert seg som en av verdens største arenaer for både verdenskjente samt nyetablerte artister og DJer i dance music-sjangeren.

Norske EDM-artister og delegater

Årlig trekker tusenvis av EDM-fans til ADE, som byr på en line-up med 2500 artister spredt utover 200 spillesteder i Amsterdam. I årets utgave er det norske EDM-miljøet representert ved blant annet Finnebassen, Da Tweekaz, Funkin Matt og Jonas Aden. Andre norske artister som er å se på ADE er Orjan Nilsen, Tina V, Otha, Wolfson og Robert Nickson.

Seks norske delegater reiser ned for å delta på ADE på tilskudd fra Music Norway: Mats Ronander (Funkin Matt), Jennifer Gunn (Made Management), Øyvind Grimsgaard (Paperclip), Hacir Adrian Payan (Payan musikkterapi), Erlend Buflaten (Propeller Management ) og Ketil Schei (Stealth Music). I tillegg vil prosjektleder for fagområdene klassisk, impro, avantgarde og elektronika i Music Norway, Einar Idsøe Eidsvåg, også være tilstedet på festivalen.

Les mer om ADE her.

Kommentarer

Relatert innhold