logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent hus: Hva er forleggerens rolle i dag og for fremtiden?

Publisert: 18. okt, 2016

Rolf Wallin forteller om sitt samarbeid med Sam Wilcock fra Music Sales (© Benjamin Ealovega)

Velkommen til Åpent hus med fokus på forleggere!

I samarbeid med Norsk Komponistforening inviterer Music Norway til «Åpent Hus» hvor vi setter fokus på forleggerne innenfor og utenfor kunstmusikken. Vi ser på hva forleggerne kan gjøre for deg, hvordan landskapet ser ut, hva utfordringene og mulighetene er og den evinnelige fremtiden.

Tid: 26. oktober kl. 12-14
Sted: Music Norway, Observatoriegt. 1b

Komponisten Rolf Wallin forteller om sitt samarbeid med Sam Wilcock fra Music Sales. Unni Boretti snakker om sin jobb i Musikkforlagene. Kai Robøle om forleggerbransjen med hensyn til andre musikksjangre. Hild Borchgrevink snakker om sine tanker om forleggerne og deres muligheter innen såkalt «cross disciplinary» kunst. Etter innleggene vil det bli mulighet for å stille spørsmål og diskutere,

Om deltakerne:

Rolf Wallin – komponist
Norsk komponist som bare i år har hatt to verdenspremierer i Norge med operaen Elysium på Den Norske Opera og Ballett, samt stykket Otherroom under åpningskonsreten til Ultima Oslo Contamporary Music festival. Rolf er kjent for sin allsidighet og evne til å utforsek nye uttrykksformer. Han har mottatt Nordisk Råds Musikkpris, Lindemanprisen, Spellemannsprisen og Edvard-prisen.
http://www.rolfwallin.org/

Sam Wilcock – Creative Manager Music Sales
Kreativ leder i Music sales med base i London. Sam arbeider tett med Rolf og vil fortelle om hvordan Music sales arbeider og hvordan han arbeider sammen med Wallin. https://www.musicsales.com/

Unni Boretti – daglig leder Musikkforlagene
Musikkforlagene er Musikk Huset, Edition Lyche og Norsk Musikforlag. Unni har vært daglig leder siden 2004.
http://www.musikkforlagene.no/

Kai Robøle – styreleder for musikkforleggerne
Kai driver Waterfall som er studio, forleggere og management med base i Oslo.
http://waterfallmusic.no/

Hild Borchgrevink – musikkritiker/redaktør
Skribent, kritiker og redaktør innenfor kunstmusikk og scenekunst med base i Oslo. Arbeider med en master i kunst og offentlige rom ved KHIO. Stod bak prosjektet Living Archives på Nordic Music Days 2016 og en workshop om fremtidens musikkforlag på samme festival i 2015. Styreverv og erfaring fra ulike kunstmusikkorganisasjoner.
http://www.hildborchgrevink.no/

Kommentarer

Relatert innhold