logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent Hus: Introduction to the Mexican Music Market

Av Tina Brodal Publisert: 18. mai, 2020

26. mai arrangerer vi et digitalt Åpent Hus med introduksjon til det meksikanske musikkmarkedet som en del av et virtuelt nordisk trade mission til Mexico.

Mexico er et musikkmarked i sterk vekst som har vist stor interesse for norsk og nordisk musikk. I følge en rapport av Music:ally vokste inntekten fra innspilt musikk i Mexico med 14,7% i 2018, med 30% økning av strømmeinntektene fra året før. Inntektene fra musikk strømme-segmentet utgjør 312 millioner dollar i 2020 – med andre ord, dette er et viktig strømmemarked som ikke kan oversees.

26. mai kl. 14-15 arrangerer vi et digitalt Åpent Hus hvor Malfi Dorantes, direktør i det meksikanske presse- og konsulentbyrået MalfiCo, introduserer oss til det meksikanske musikkmarkedet og deler den beste praksisen for å få tilgang til publikum på en effektiv måte.

Les mer: Virtuelt Trade Mission Mexico

Denne introduksjonen presentert i keynote format av Malfi er for alle dere som er interessert i å styrke sin meksikanske bransjekompetanse og nettverk. Webinaret vil bli gjennomført via Zoom og interesserte kan RSVP via denne linken. Obs. Begrenset antall plasser sikres etter første kvinne/mann til mølla-prinsippet.

Om Mariana «Malfi» Dorantes:
Malfi Dorantes begynte sin karriere i musikkbransjen for 12 år siden, og ble en av de første meksikanske kvinnene dedikert til uavhengig musikkpromotering. Malfi er nå ansvarlig for MalfiCo – det første pressebyrået i Mexico som spesialiserer seg i musikk. Gjennom de siste 8 årene har MalfiCo samarbeidet med band som Whitest Boy Alive, Peter, Bjorn & John, Skott, Datarock, Death By Unga Bunga, Orions Belte og Kakkmaddafakka, med å forsterke deres tilstedeværelse og utvide deres publikumsbase i Mexico. Dorantes er også professor i kommunikasjon, rådgiver for musikk, podcaster, og har jobbet som musikkjournalist og fotograf for en rekke publikasjoner.

Kommentarer

Relatert innhold