logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli en mester i sosiale medier

Av Bli en mester i sosiale medier Publisert: 08. jan, 2015

Eksportskolen og de regionale kompetansesentrene tilbyr en online kursrekke i sosiale medier fra 10. februar.

I jungelen av sosiale medier er det krevende å tilby innhold som skiller seg ut og blir lagt merke til. Alt for ofte drukner nyttig og viktig informasjon i sammensuriet av virale bilder og lenker. Facebook, Twitter og Youtube er gode kanaler for å enklere komme i kontakt med din interessegruppe. Informasjon er enklere å spre og kommunikasjon kan skje direkte, men hvordan oppretter du og vedlikeholder kommunikasjonen?

Sammen med de regionale kompetansesentrene Brak og MØST tilbyr Eksportskolen nå Music Allys anerkjente training sessions til medlemmer. Kursene vil bli gjennomført ved direkte videooverføring, hvor alle påmeldte deltar i den interaktive undervisningen. Totalt vil det bli arrangert fem kurs med oppstart 10. februar og de fire påfølgende tirsdagene. Vi i Music Norway vil åpne opp lokalene våre så flere påmeldte kan se på og gjennomføre kursene sammen.

OBS: Få plasser igjen!

– Music Ally er en av de fremste leverandørene hva kompetanse innenfor sosiale medier angår slik vi ser det. Modul 7 i Eksportskolen er avansert digital markedsføring, så om du ønsker å fordype deg ytterligere i sosiale medier anbefales dette kurset på det varmeste, forteller Einar Idsøe Eidsvåg som er prosjektleder for Eksportskolen i Music Norway.

Kursene vil omfatte:

  • Social Savvy: Insights to optimise your online presence, increase engagement and more
  • Homing In: The fundamentals of effective Facebook, Adwords and Twitter advertising
  • You’ve Got Mail: Don’t underestimate your old friend ’email’
  • Channelling You: YouTube inside and out
  • Learn From The Best: Digital marketing case study inspiration for all budgets

Påmelding skjer via MØST sine hjemmesider og kurset er begrenset til 20 personer. Ordinær pris for kurset er £199, men Eksportskolen tilbyr det hele for en egenandel på 200,-.

Kommentarer

Relatert innhold