logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til Berlin og MaerzMusik

Av Bli med til Berlin og MaerzMusik Publisert: 17. feb, 2015

Foto: MaerzMusik/Christian Gahl

Music Norway tilbyr opp til 5 bransjeaktører reisetilskudd til samtidsmusikkfestivalen i Berlin.

Er du arrangør, komponist, kurator, eller utøver innen samtidsmusikkfeltet?

Som en del av Music Norways satsning mot det tyske markedet, vil vi invitere 5 norske bransjeaktører til MaerzMusik. MaerzMusik er Berliner Festspieles festival for samtidsmusikk, og årets festivaltema er tid (Festival für Zeitfragen), i bred forstand.

Music Norways prosjektleder for samtidsmusikkfeltet, Einar I. Eidsvåg, mener MaerzMusik er en god mulighet til å knytte bånd mellom norsk og tysk bransje:

– MaerzMusik er en spennende festival med mange relevante tyske aktører tilstede. Music Norway er etablert med eget kontor i Berlin og gode kontakter i det tyske markedet og vi håper denne turen kan bli en døråpner for de norske bransjeaktørene som deltar. I tillegg tror vi selve festivalstrukturen kan være til inspirasjon: MaerzMusik fokuserer blant annet på å skape rom for refleksjon gjennom «Thinking Together», et sosialt og akademisk sideprogram i festivalen.

Les mer om «Thinking Together»-konferansen under MaerzMusik.

Music Norways program i forbindelse med MaerzMusik finner sted i Berlin 19. – 22. mars 2015. Som en del av turen vil det arrangeres et seminar med Music Norways Berlin-kontor, hvor det skal gis en innføring i det tyske samtidsmusikkmarkedet. Music Norway vil også bistå med å arrangere relevante møter mellom norsk og tysk bransje.

De 5 utvalgte bransjeaktørene vil få tildelt reisetilskudd på 4000 NOK, festivalpass til MaerzMusik og tilgang på Music Norways hotellavtaler i Berlin.

Vil du være med? Send en epost med en kort begrunnelse til sofie@musicnorway.no.
Frist for å søke er onsdag 25. februar.

Kommentarer

Relatert innhold