logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bred norsk aktivitet på Reeperbahn Festival i Hamburg

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 13. sep, 2018

12 artister og 9 selskaper er representert i Hamburg.

Reeperbahn Festival i Hamburg skjer fra 19. – 22. september. Festivalen har siden den første utgaven i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har hatt sterk tilstedeværelse gjennom flere år.

Det gjelder også i år hvor åtte norske artister står på showcaseprogrammet. Disse er Sigrid, Great News, I Am K, Lüt, Pom Poko, Pish, Fieh, Askjell, Fight the Fight, The Dogs, The Cruel Intentions og Halcyon Days.

Se showcaseprogram
Se konferanseprogram

I år er også ni norske selskaper representert i Hamburg. Disse er aLive Music, Circle Management AS, Deft Artists, EDDA Music, Indie Recordings, Luft Recordings, Phonofile, daWorks Records AS/daWorks Music Publishing Ltd, GILT og Hacate Entertainment Group.

Indie Recordings kjører en labelkveld som warm-up til Hamburg Metal Days som starter samme uke.

Det er tre norske låtskrivere på den nordiske utgaven av by:Songs. by:Songs Reeperbahn ble til som et samarbeid mellom Toothfairy/New Sounds, Music Norway, by:Larm, og Golden Gate Management for tre år siden. De tre låtskriverne er Una Sand, JNS og Magnus Bertelsen.

Music Norway inviterer til en nordisk Meet & Greet onsdag kveld som en del av lyttesessionen med by:Songs.

TONO og Music Norway inviterer til en frokost for den norske delegasjonen på Café Johanne torsdag mellom 09.30 – 11.00. En anledning for å samle den norske delegasjonen og dele på erfaring og nettverk i forkant av den travle konferansen.

Jonas Vebner og Rebecca Arnesen i Music Norway vil være tilstede på Reeperbahn. Kontaktinformasjon her.

Se bilder under for norske showcaser og Indie Recordings’ labelkveld.

Kommentarer

Relatert innhold