logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Det braker løs på festningen

Publisert: 18. jun, 2018

Delegatprogram på Tons of Rock.

Rock- og metal-festivalen Tons of Rock på Fredriksten festning i Halden har i løpet av få år vokst fra å huse 10.000 festivaldeltakere til å ta imot det dobbelte på festivalens tre dager. Festivalen ble også kåret til Årets festival for 2017.

Tons of Rock fokuserer stort på å ha mange norske band på plakaten, i tillegg til internasjonale headlinere. I 2018 spiller rundt 20 norske band på festivalen, deriblant Wardruna, Kvelertak, Gåte, Abbath og The Good the Bad and the Zugly.

I år arrangerer festivalen et delegatprogram parallelt med festivalen, hvor utvalgt internasjonal bransje og presse deltar sammen med norske bransjeaktører. Hovedmålet med programmet er at viktige internasjonale kjøpere og presse får oppleve norsk musikk i unike omgivelser på hjemmebane, samtidig som norsk bransje får mulighet til å utvide og vedlikeholde sitt nettverk.

Summer Breeze (DE), Wacken (DE), Doomstar Booking (NL) og Metal Hammer (UK) er blant de internasjonale aktørene til stede.

Les mer om Tons of Rock her. 

Tons of Rock fikk innvilget tilskudd til delegatprogram for 2018 gjennom Music Norways arrangørtilskuddsordning for eksportarenaer. Pål Dimmen fra Music Norway vil være til stede under festivalen. 

Kommentarer

Relatert innhold