logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Disse er de mest strømmede norske artistene i 2014

Av Disse er de mest strømmede norske artistene i 2014 Publisert: 03. des, 2014

Highasakites andre album 'Silent Treatment' er det mest strømmede på WiMP

Denne uka offentliggjorde WiMP hvilke låter og album som har blitt spilt mest i 2014. Highasakite og Kygo er på topp.

Med litt under en måned igjen av året offentliggjorde WiMP denne uka hvilke låter og album som har vært det norske folks favoritter i år. For de av dere som jevnlig har sjekket våre Topp Ti-lister var det kanskje ikke en overraskelse at Kygos remix av Seinabos Seis ‘Younger‘ er den låta som har hatt størst rotasjon i år. Med Younger ble Kygo umiddelbart et navn på alles lepper og markerte for alvor starten på hans reise mot å etablere seg i toppsjiktet av elektronikaprodusenter. Hans umiskjennelige sound er blitt verdenskjent, og det til tross for at han først denne uka lanserte sin første singel. Med mer tropisk housemusikk på trappene er vi sikre på at Kygo vil ha enda større innvirkning på musikkåret 2015.

Årets mest spilte album kommer fra gruppa som har gitt mangfoldige tusen publikummere gåsehud over store deler av verden. Highasakites andre album ‘Silent Treatment‘ har blitt bejublet av en unison anmelderstand for dets lydbilde og dyptgående tekster og gjorde gruppa til et av de mest ettertraktede bandene blant årets festivaler. Internasjonale medier har latt seg begeistre og stadig flere konserter utenlands viser at det ikke bare er Norge som har lagt sin elsk på Highasakite.

OnklP & De Fjerne Slektningene blant de mest spilte forrige uke
Younger spilles fortsatt hyppig, til tross for mange uker på vår Topp ti-liste. Låta klatrer èn plass på WiMP opp til #4 og beholder 8. plassen sin fra forrige uke på Spotify.

OnklP & De Fjerne Slektningene tok hjem to priser under forrige ukes P3 Gull. ‘Styggen på ryggen‘ er også forrige ukes mest spilte låt i WiMP, men må se seg slått av både Broiler og Martin Tungevaag hos Spotify.

Kurt Nilsen er tilbake på lista med sin fire år gamle versjon av ‘Himmel på jord‘ sammen med Kringkastingsorkesteret. Også på lista er Nilsens Idol-finalister med sine egne låter. Chinooks ‘Go Home‘ tar 4. plass og Jesper Jenset 6. med ‘Call Me Yours‘ i Spotify.

Hør alle låtene i våre spillelistene under:

Topp 10 mest spilte i WiMP:

Topp 10 mest spilte i Spotify:

Kommentarer