logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Få tilgang til det østerrikske markedet

Av Få tilgang til det østerrikske markedet Publisert: 16. des, 2014

Nettverksarrangement i forbindelse med den første Ja Ja Ja-klubbkvelden i Wien

Den 30. januar vil NOMEX avholde et nettverksarrangement i forkant av den første Ja Ja Ja-klubbkvelden i Wien, der nordiske artister vil entre scenen foran 700 publikummere.

Arrangementet er egnet for nordiske bransjefolk som ønsker å styrke sitt nettverk med østerrikske og sentral-europeiske festivaler, lokale arrangører og agenter og annen bransje, samt få styrket kunnskap om det østerrikske medielandskapet. I tillegg vil arrangementet fokusere på koblingen mellom Østerrike og nabomarkedene i øst.

Innhold på arrangementet:

• «Meet & Greet» med østerrikske og nordiske bransjepersoner.
•  Introduksjon til det østerrikske markedet og rollen som inngangsport til de omkringliggende markedene i Øst-Europa. Med Hannes Tschürtz fra Ink Music og sentrale aktører fra det østerrikske markedet.
• Åpen diskusjon og kunnskapsdeling med østerrikske bransjefolk.
• Nettverksmottakelse på WUK med 30 + bransjefolk fra Østerrike og omkringliggende områder.
• Musikk med Sea Change (NOR), Elliphant (SE), Noah Kin (FIN), Sekuoia (DK)

Videre vil NOMEX gi anbefalinger og hjelp til å sette opp individuelle møter mellom de nordiske og østerrikske selskapene.

Hvem kan du møte?

Dette er den første Ja Ja Ja-kvelden i Wien. Den erstatter SPOT on Denmark som Music Export Denmark har arrangert de fem foregående årene i samarbeid med den lokale konsertarrangøren Ink Music. En lang rekke selskaper har deltatt tidligere år, og det forventes at de fleste av disse vil delta. Blant aktørene finnes Skalar Music, Arcadia Agency, Ink Music, Sony Music Austria, Warner Music Austria, Schoenwetter Schallplatten, Radio FM4, Noisey, Volume Magazine, Exit Festival og mange flere.

Les et intervju med direktøren for Ink Music, Hannes Tschürtz, om utviklingen og noen av de tidligere resultatene av showet i Wien her:

http://mxd.dk/projekter/spot-on-denmark/interview-with-hannes-tschurtz-ink-music/

Hvordan du kan delta:

For å delta, send en epost til Anders Meisner fra Music Export Danmark: anders@mxd.dk
Arrangementet er gratis. Lokale hoteller kan anbefales.

Music Norway gir reisetilskudd på 2500 NOK til et begrenset antall kvalifiserte norske bransjefolk. Aktører som ønsker å delta, kan sende en kort epost med redegjørelse av hvorfor til Berlin@musicnorway.no.

Søknadsfrist er 19. januar.

Kommentarer

Relatert innhold