logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fellesnordisk fagdag i Berlin for musikkbransjen

Av Fellesnordisk fagdag i Berlin for musikkbransjen Publisert: 16. sep, 2014

Media- og marketing masterclass på Play Nordic-plattformen.

Som en del av Play Nordic-plattformen arrangerer Nomex og de nordiske eksportkontorene en endags masterclass og workshop kalt Music Media Marketing i Tyskland, for en nordisk delegasjon av bransjepersoner.

Arrangementet tar sikte på å øke deltagernes kunnskap om markedet og gi dem tilgang til å etablere nettverk i Tyskland og på et pan-nordisk nivå. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med de nordiske ambassadene, lokal tysk musikkinmudstri og mediapartnere.

– Etter en Nomex-workshop tilbake i 2013 ble eksportkontorene enige om å skape en fagdag i Berlin dagen før den årlige og viktige Reeperbahn Festivalen begynte i Hamburg. Berlin-kontoret til Music Norway tok oppgaven. Dagene på Reeperbahn konferansen er alltid veldig hektiske og ved å legge arrangementet dagen før kunne norske og nordiske delegater nyte av et kostnadseffektivt og spisset kompetansehevende opplegg, sier Music Norways Jonas Vebner, Head of Central European Office i Berlin.

– Et av de spørsmålene Berlin-kontoret får oftest er rundt hvordan best kvalitetssikre markedsføring og PR-arbeid i det tyske markedet og vi valgte å sette opp en Music Media Masterclass. Vi har fått med oss et par av de skarpeste hodene på feltet fra tysk hold, fra Senior Product Manager Alexander Neip i Polydor, Universal til City Slangs inhouse presseagent Ingrid Huhn. Det blir dagpresentasjoner, rundebordsdiskusjon og workshop’er. Vi ser fram til en lærerikt og inspirerende dag med nordiske og tyske kollegaer, sier Vebner.

I tillegg skal Erle Strøm fra Haaland, Eidsvåg & Strøm holde en presentasjon, samt Vivien Mierzkalla fra Verstärker Medienmarketing. Moderator er Benjamin Gerstenberg Senior Project Manager i Pledge Music Germany.

Seansen foregår på de nordiske ambassadenes felleshus i Rauchstr. 1 i Berlin, onsdag 17. september. Nomex er en sammenslutning av de nordiske musikkeksportkontorene.

Kommentarer

Relatert innhold