logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fem norske artister til The Great Escape

Av Fem norske artister til The Great Escape Publisert: 11. mar, 2015

Vilde Tuv (Foto: Oddbjørn Steffensen)

Workshop for bransje i London dagen før.

Showcase- og bransjefestivalen The Great Escape i Brighton, 14. – 16. mai, er det viktigtste utstillingsvinduet i Storbritannias for eksportklare band og artister.

Om lag 400 band og artister fra hele verden vil stå på diverse scener i løpet av tre dager i Brighton og fem av disse er norske:

Susanne Sundfør (St. Georges, 14/5), Monica Heldal (Unitarian Church, 15/5), Vilde Tuv (Unitarian Church, 15/5), The Well (Audio, 15/5) og Aurora Aksnes (The Agnecy Stage, 15/5) er de norske artistene som er booket til festivalen.

Dagen før The Great Escape, den 13. mai, inviterer Music Norway til en NOMEX-workshop i London hvor tema er sync. Kontakt Nina Finnerud.

Følgende er foreløpig bekreftet som paneldeltakere: Tom Foster (Universal Publishing), Michelle Stoddard (Kobalt), Andrea Madden (music supervisor, Made in Chelsea), Matt Biffa (Music Supervisor), Edna Pletchetero (Sigur Ros).

– The Great Escape er den viktigste showcasefestivalen i UK, og kanskje også i Europa. Hele bransjen i UK samles i Brighton og det er en fin mulighet til å bygge nettverk og vise frem de norske artistene som er booket til festivalen, sier prosjektleder Nina Finnerud ved Music Norways London-kontor.

Nina Finnerud vil være tilstede på The Great Escape.

Kommentarer

Relatert innhold