logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fest hjemme, spillejobber ute

Av Fest hjemme, spillejobber ute Publisert: 16. mai, 2014

Sjekk ut vår kalender med norske konserter i utlandet på 17. mai!

I mai har Music Norway pusset opp og vasket konsertkalenderen over norske konserter i utlandet. Kalenderen finnes på våre engelske sider.

Les egen sak om det her.

På selve Grunnlovsdagen kan vi melde at vi har registrert stor konsertaktivitet i utlandet. Over 20 konserter med norske artister foregår på forskjellige steder i verden den 17. mai.

Se 17. mai-listen her.

Jenny Hval er på turné med Swans og spiller i Boston. Highasakite spiller også i Boston samme kveld, mens Kvelertak gjør konsert i Philadelphia på sin turné med Gojira og Mastodon. Bloomington i Indiana får besøk av Party Knüllers (med trommeslager Ståle Liavik Solberg og cellist Fred Lonberg-Holm), og Martine Kraft gjør konsert på 17. mai-festival i Westbury, Wisconsin.

deLillos, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland, 1B1 m/Erlend Skomsvoll er blant artistene som spiller på Sjømannskirkens arrangement i New York på 17. mai.

Nils Petter Molvær gjør konsert i Sør-Korea og Ørjan Nilsen i Vancouver, Canada, men ellers er det i Europa vi har registrert høyest aktivitet. Morten Gunnar Larsen (Hamburg), Farao (Hannover) og Mayhem (Køln) spiller i Tyskland. Ellers er norske artister i land som Kroatia, Slovenia, Belgia, Russland, Danmark og Latvia på den norske nasjonaldagen.

Music Norways konsertkalender

Kommentarer

Relatert innhold