logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Guide for nettbaserte låtskrivercamper og co-writes

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 19. aug, 2020

Musikkhjemmekontoret.no har laget guiden basert på Song:Expo i Trondheim.

Trondheim Song:Expo gjennomførte fra 7. til 10. mai en digital låtskrivercamp. Etter gjennomføringen utarbeidet Tempo med støtte fra Sparebank 1 SMN en guide som ligger på Musikkhjemmekontoret.no.

Les hele guiden HER 

Musikkhjemmekontoret.no er en felles ressursside for musikkfeltet under koronapandemien og er laget av Musikkontorene i Norge: Brak, STAR, ØKS, Tempo, Sørf, MØST og RYK og utformet i samarbeid med organisasjoner og musikkbransje.

Guiden kommer med råd under følgende overskrifter: 
– Finn en kommunikasjonsplattform som passer arrangementet ditt
– Kartlegg utstyr og kompetanse
– Opptaksutstyr og samarbeid over nett
– Oppsett av teams
– Test
– Gjennomføring
– Lytting
– Signering

Les også: Guider grønn konsertavvikling og hvordan jobbe på bransjetreff

Man kan også søke om tilskudd til låtskrivercamper hos Music Norway i ordningen Arrangørtilskudd til eksportarenaer i Norge HER

Grunnet situasjonen rundt Covid-19 vil det for mange arrangører ikke være mulig å gjennomføre Presse- og ekspertbesøk, låtskriversamlinger eller delegatprogram som planlagt. Arrangører som blir påvirket av dette, men likevel ønsker å gjennomføre en aktivitet som svarer til ordningens formål, vil derfor ha mulighet til å søke Arrangørtilskudd førstkommende frist 1. september. Dette kan eksempelvis være digitale løsninger som svarer på formålet, markedsføringstiltak o.l.

Kommentarer

Relatert innhold