logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Introduksjon til musikkbransjen i UK

Av Introduksjon til musikkbransjen i UK Publisert: 15. sep, 2015

BRAK i Bergen er vertskap når Music Norway tar med britiske bransjeaktører førstkommende fredag.

Nina Finnerud ved Music Norways kontor i London tar førstkommende fredag, den 18. september, med seg to erfarne aktører fra musikkbransjen i London for å gi en innføring i mekanismene der. Seansen foregår på USF Verftet i Bergen.

Les mer her

Facebook-event

Ed Poston jobber i Glassnote Records med A&R og publishing som ansvarsområder. Glassonote har blant annet Aurora, Phoenix, Mumford & Sons, Childish Gambino og Half Moon Run i stallen. Magasinene IQ og Music Week har trukket frem Poston blant de meste talentfulle og innflytelsesrike unge bransjepersonene i UK.

Natasha Haddad jobber i Festival Republic som er den ledende festival- og eventpromotøren i UK. Haddad booker til Latitude Festival og jobber mot Community Festival, samt promoterer en rekke konserter i London. Før Festival Republic jobbet Haddad som booker for The Great Escape i Brighton.

Poston og Haddad gir tips og råd til det britiske musikkmarkedet, og vil gi en innføring i hvilke nøkkelaktører som befinner seg i UK og hvordan man best jobber mot markedet for å knytte relasjoner og få bedre overblikk og kunnskap.

Det er mulig å avtale individuelle møter med Poston og Haddad.

Påmelding til BRAK her

Kurset er en del av Eksportskolen modul 8, Internasjonalisering.

 

Kommentarer

Relatert innhold