logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Kvelertak med global publishingavtale

Av Kvelertak med global publishingavtale

Har signert med Warner/Chappell Music Norway.

Kvelertak har signert en publishingavtale med Warner/Chappell Music Norway. Avtalen innebærer at Warner/Chappell nå skal forvalte Kvelertaks låter over hele verden.

– Dette er en fantastisk signering for oss, som vi er veldig fornøyde og stolte av. Kvelertak er et av de beste rockebandene i verden og de har et unikt låtskrivertalent hvor de kombinerer mange sjangerelementer. Vi kommer til å beskytte deres rettigheter og forvalte låtene på best mulig måte, sier Stine Lieng, A&R Manager i Warner Chappell.

Kvelertaks manager, Jonathan Rice i Egg Management, er fornøyd med å ha signert Kvelertak til Warner Chappell.

– Vi ser frem til å bygge på suksessen vi har hatt i kjølvannet av albumet Meir, og til å jobbe sammen med Lars Karlsson og teamet hans, uttaler Rice.

Gode plasseringer
Rolling Stone Magazine kåret nettopp Kvelertaks andre album, Meir, til det nest beste i metal-kategorien i 2013. Samme plassering fikk Meir av magasinet SPIN, mens hos det amerikanske metal-magasinet Revolver havnet albumet på fjerdeplass.

– Det er ingen tvil om at Kvelertak har en fot i to leire som gjør at de appellerer til de harde rockerne samt de som så vidt hører på rock. Dette gjør at bandet kan nå ut til mange. De spiller mye live, så vi kommer til å legge stor vekt på å synche låtene deres, altså plassere de i tv, reklame, film, spill og lignende. Ettersom vi er et globalt selskap så har vi kontorer over hele verden og et stort nettverk som vil jobbe hardt for Kvelertak. Vi ser frem til samarbeidet, sier Lieng.

Mer om Kvelertak her.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere