logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Meld deg på Nordic Showcase i Helsingborg

Publisert: 30. nov, 2016

Folkemusikkartister og bransje fra hele Norden samles i Dunkers Kulturhus Helsingborg, Sverige, 16 og 17. mars 2017. Søk om showcase her.

Nordic Showcase tar sikte på å bli en arena hvor de mest lovende unge Nordiske folkemusikkartister møter bookere, arrangører, agenter og publikum, og fjorårets arrangement i Västerås var en stor suksess. Showcase-delen foregår 16-17. mars. Seks svenske artister, samt to fra hvert av de andre nordiske land får vist seg fram.

I tillegg vil fredag og lørdag vil fylles med seminarer, utstilling og workshops. Uken avsluttes med den store Folk- og Värdsmusikgalan som direktesendes på Sveriges Radio P2 lørdag kl. 19. Følg med på programmet HER.

Music Norway er ansvarlig for å plukke ut to norske band som vil få mulighet til å spille en 30 minutters showcase foran viktige nordiske bransjeaktører og oppkjøpere.

ARTIST
Søknadsfrist for showcase er torsdag 15. desember, og du melder deg på HER.

Nordic Showcase dekker standard backline og hotell. Det utbetales ikke honorar, men Music Norway vil gi ekstra tilskudd til de to bandene som plukkes ut, avhengig av kostnader.

BRANSJE
Vi vil sterkt oppfordre norske bransjeaktører, festivaler og arrangører til å delta. Påmelding HER.

Music Norway vil også gi tilskudd til de norske delegatene som vil delta. Søknad sendes aslak@musicnorway.no innen 23. februar 2017.

Kontaktperson i Music Norway er Aslak Oppebøen – aslak@musicnorway.no

Kommentarer

Relatert innhold