logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Music Norway søker praktikant til PR-avdelingen

Av Erlend Buflaten Publisert: 12. jan, 2018

Fra Music Norways sommerfest på Ingensteds. (Foto: Christian Zervos)

Interessert i musikkbransjen? Drømmer du om en jobb i musikklivet? Da kan praktikantplass i Music Norway være noe for deg.

Music Norway er på jakt etter en praktikant med stor interesse for norsk musikk og norsk kultureksport for våren 2018. Fortløpende søknadsfrist. 

Den internasjonale etterspørselen og de internasjonale ambisjonene i musikklivet øker i takt, og musikkbransjen trenger deg. En praktikantplass kan gi deg innblikk, erfaring og kontakter som blir nyttig på veien videre i en karriere i musikk- og kulturbransjen.

Vi tilbyr deg et kreativt arbeidsmiljø i en utfordrende bransje. Vi jobber i smørøyet mellom bransje og stat, og kan tilby en god mulighet for innsikt i flere spennende miljøer i musikk- og kulturlivet.

Du deltar i daglige aktiviteter og i møter, både i team og med selvstendige oppgaver. Oppgavene dine vil blant annet være å:

– Jobbe særskilt med Music Norways sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram), og spillelister
– Delta i vårt internasjonale PR- og kommunikasjonsarbeid, skrive og kartlegge saker om norske artister
– Research og datainnhenting for PR-avdelingen
– Logistikk og rapportering av våre prosjekter

Det er en fordel om du har erfaring med webpublisering og bildebehandling. Du må være komfortabel med å snakke og skrive engelsk

Har du spesiell interesse for jazz, klassisk eller folkemusikk? Digger du black metal eller EDM? Er du glad i å jobbe kreativt med tekst og bilder? Skriv litt om deg selv og mail oss! Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller potensielle kandidater inn til intervju så raskt som mulig.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor 3 dager i uken i en begrenset praktikantperiode. Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Søknad med relevant CV sendes til jobbsoknad@musicnorway.no.

Kommentarer