logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 42

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 18. okt, 2019

Billboard

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er 3 i sin 16. uke etter peak på #1, på Hot 100.

Dancing With a Stranger med Sam Smith feat. Normani er co-skrevet og co-produsert av Stargate og er #33 i sin 39. uke.

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #85 i sin 5. uke.

«1st Mini Album» med det koreanske K-pop-bandet SuperM er #1 i sin første uke på Top 200 Albums. Låten Super Car er co-skrevet av Charite Viken med Bobii Lewis og Moonshine (Jonatan Gusmark & Ludvig Evers). Albumet er også #1 på listene World Albums, Digital Albums, Top Current Albums og Top Album Sales, samt #5 i Japan. Super Car er et resultat fra låtskrivercampen Song:Expo i Trondheim.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #20  i sin 27. uke med peak på #1.

Tyskland Official Charts

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #14 i sin 16. uke etter en peak på #1

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #42 etter 15 uker.

UK Official Charts

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #6 etter 15 uker på på Singles Chart Top 100

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #30 i sin 16. uke etter en peak på #1

Sweet But Psycho med Ava Max er #95 i sin 51. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

«Snacks» med Jax Jones er på #22 i sin 40. uke på albumlisten. Peak på #9. Ina Wroldsen er featuring og co-låtskriver på Breathe.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #35 i sin 123. uke. 
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er på #46 etter 52 uker, etter #1 i sin første uke.

«What is Love?» med Clean Bandit er #85 i sin 44. uke. Rockabye og Symphony er co-skrevet av Ina Wroldsen, mens Mama er co-skrevet av Caroline Ailin. Albumet har peak på #9.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #92 i sin 27. uke med peak på #2.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er på #97 etter 149 uker. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Transglobal World Music Chart

Kronos Quartet, Mahsa & Marjan Vahdat: «Placeless» (Kirkelig Kulturverksted) har falt ut av listen etter seks måneder på Transglobal World Music Chart (#1 i april).

Sverigetopplistan 

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #12 i sin 16. uke på listen.

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #30 etter 15 uker på listen.

Play (feat. Mangoo) av K-391, Alan Walker & Martin Tungevaag er på #28 i sin 6. uke, med peak på #25.

Jag Vil Ha Dig av Ringnes-Ronny er på #49 i sin 17. uke, peak på #23.

Shazam

Señorita med Shawn Mendes og Camila Cabello, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #7 på Global-listen..

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #21.

Dancing With a Stranger er #96.

Live Fast (PUBGM) Alan Walker feat. A$AP Rocky er #111

Sweet But Psycho er #131.

Shazam USA

Señorita #26
Higher Love #66
Dancing With a Stranger 
er #95

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Señorita #4
Higher Love #38
Eastside #99
Sweet But Psycho #104

Oppdatert 18. oktober kl. 11:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold