logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 43

Av Norge på listene i utlandet, uke 43 Publisert: 23. okt, 2015

Billboard

Ina Wroldsen er låtskriver og synger på Calvin Harris-sporet How Deep is Your Love, som klatrer opp to plasser til #31 på Hot 100. Den er #2 på Dance/Electronic Chart, ned én plass. Kygo er på plass #19 med Here For You feat. Ella Henderson på samme liste, også opp én plass.

Lido har produsert fire spor på Halseys debutalbum «Badlands», som klatrer ytterligere tre plasser til #13 på denne ukens Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

How Deep is Your Love har falt til #10 fra forrige ukes #5 på single-listen. Kygos Here For You går opp fem plasser til #47. Stole the Show går ned fem plasser til #43 og Firestone går ned seks plasser til #71.

Don’t Worry av Madcon går ned 19 plasser til #87.

På albumlisten går a-has comeback «Cast in Steel» ned til #48 fra #42 forrige uke.

UK Official Charts

Kygos Firestone går opp tre plasser til #36.

Den norske produsentduoen Electric star bak Little Mix’ Black Magic, som går ned to plasser til #31 på single-listen denne uken.

iTunes

How Deep is Your Love er #1 på European iTunes Chart og #5 på iTunes Worldwide-listen ifølge kworb.

Kygo er på #17, #23 og #30 med henholdsvis Stole the Show, Here For You og Firestone på European-listen, og #33, #39 og #43 på WorldWide-listen med Stole the Show, Firestone og Here For You.

Shazam

How Deep is Your Love er fremdeles #2 på worldwide-listen.

Stole the Show er #22, Firestone #29.

 

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på info(at)musicnorway.no!

Kommentarer

Relatert innhold