logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 44

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 01. nov, 2019

Billboard

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er 3 i sin 18. uke etter peak på #1, på Hot 100.

Dancing With a Stranger med Sam Smith feat. Normani er co-skrevet og co-produsert av Stargate og er #33 i sin 41. uke.

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #85 i sin 7. uke.

«1st Mini Album» med det koreanske K-pop-bandet SuperM var #1 i sin første uke på Top 200 Albums. I sin 2. uke er den #29. Låten Super Car er co-skrevet av Charite Viken med Bobii Lewis og Moonshine (Jonatan Gusmark & Ludvig Evers). Albumet er også #1 på listene World Albums, Digital Albums, Top Current Albums og Top Album Sales, samt #5 i Japan. Super Car er et resultat fra låtskrivercampen Song:Expo i Trondheim.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #22 i sin 28. uke med peak på #1.

Tyskland Official Charts

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #21 i sin 18. uke etter en peak på #1

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #52 etter 17 uker.

Torn med Ava Max er på #88. Thomas Eriksen/earwulf er kreditert som låtskriver og produsent.

UK Official Charts

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #23 etter 17 uker på på Singles Chart Top 100

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #34 i sin 18. uke etter en peak på #1

Sweet But Psycho med Ava Max er #100 i sin 52. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava, Koci, Henry Walter og Madison Love.

«Snacks» med Jax Jones er på #25 i sin 42. uke på albumlisten. Peak på #9. Ina Wroldsen er featuring og co-låtskriver på Breathe.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #34 i sin 125. uke. 
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric har co-skrevet og co-produsert låta I’ll Be There for Jess Glynne. Den er på albumet «Always In Between» som er på #51 etter 54 uker, etter #1 i sin første uke.

«What is Love?» med Clean Bandit er #91 i sin 47. uke. Rockabye og Symphony er co-skrevet av Ina Wroldsen, mens Mama er co-skrevet av Caroline Ailin. Albumet har peak på #9.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er på 83 etter 150 uker. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er på #94 etter 27 uker med peak på #2.

Transglobal World Music Chart

Kronos Quartet, Mahsa & Marjan Vahdat: «Placeless» (Kirkelig Kulturverksted) har falt ut av listen etter seks måneder på Transglobal World Music Chart (#1 i april).

Sverigetopplistan 

Senorita med Shawn Mendes & Camila Cabello er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat og er #19 i sin 18. uke på listen.

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #34 etter 17 uker på listen.

Play (feat. Mangoo) av K-391, Alan Walker & Martin Tungevaag er på #29 i sin 7. uke, med peak på #36.

Sweet But Psycho med Ava Max er #98 i sin 27. uke. Sangen er co-skrevet av Andreas «Tix» Haukeland, sammen med Amanda Ava Koci, Henry Walter og Madison Love.

Jag Vil Ha Dig av Ringnes-Ronny er ute etter 18 uker, peak på #23.

Shazam

Señorita med Shawn Mendes og Camila Cabello, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #8 på Global-listen..

Higher Love av Kygo x Whitney Houston er #25.

Torn med Ava Max er på #26. Thomas Eriksen/earwulf er kreditert som låtskriver og produsent.

Dancing With a Stranger er #111.

Sweet But Psycho er #127.

Shazam USA

Señorita #26
Higher Love #60
Dancing With a Stranger 
er #84

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Señorita #8
Higher Love #67
Sweet But Psycho #121
Eastside #126

 

Oppdatert 1. november kl. 14:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold