logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norge på listene i utlandet, uke 45

Av Norge på listene i utlandet, uke 45 Publisert: 06. nov, 2015

Billboard

Ina Wroldsen er låtskriver og synger på Calvin Harris-sporet How Deep is Your Love, som klatrer opp ytterligere to plasser til #27 på Hot 100. Den står som #2 på Dance/Electronic Chart, samme som forrige uke.

Kygo er på plass #22 med Here For You feat. Ella Henderson på samme liste, ned to plasser.

Lido har produsert fire spor på Halseys debutalbum «Badlands», som faller fra #22 til #28 på denne ukens Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

How Deep is Your Love faller fra #9 forrige uke til #13 denne uken på single-listen.

Kygos Here For You går ned fem plasser til #57. Stole the Show går ned seks plasser til #53 og Firestone gjør et enda et kraftig byks fra #71 for to uker siden, til #43 forrige uke, til #31 denne uken.

Don’t Worry av Madcon stiger én plass til #90 i sin 29. uke på listen. Topplasseringen var #3.

På albumlisten går a-has comeback «Cast in Steel» ned til #65 fra #55 forrige uke.

UK Official Charts

How Deep Is Your Love er på #17 etter #14 forrige uke.

Kygos Firestone går opp én plass til #30 på single-listen. Here For You går opp til #42 og Stole the Show går opp til #58.

Den norske produsentduoen Electric star bak Little Mix’ Black Magic, som går ned én plass til #37 på single-listen denne uken.

iTunes

How Deep is Your Love er #5 på European iTunes Chart, forbigått av Adele, Drake og to låter av Justin Bieber, og #8 på iTunes Worldwide-listen, ifølge kworb. http://kworb.net/ww/

Kygo er på #28, #35 og #41 med henholdsvis Stole the Show, Here For You og Firestone på European-listen, og #41, #57 og #48 på WorldWide-listen med Stole the Show, Firestone og Here For You.

Shazam

How Deep is Your Love er #4 på worldwide-listen, som forrige uke.

Stole the Show er #32, Firestone #29.

 

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på info(at)musicnorway.no!

Kommentarer

Relatert innhold