logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norsk på listene i utlandet, uke 37

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 13. sep, 2018

Billboard

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #34 i sin 8. uke på Hot 100.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #71 i sin 8. uke.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på Top 200 Albums-listen.

Fred Ball har co-produsert låtene 713, Friends og Heard About Us på The Carters-albumet (Beyonce og Jay-Z) «Everything is Love» som gikk rett inn på #2 i sin første uke, men ligger som #48 i uke 12.

Cashmere Cat har co-produsert og co-skrevet låtene True ColorsAttentionDie For You og All I Know til albumet «Starboy» med canadiske The Weeknd. “Starboy” er #73 i sin 93. uke.

Anne Judith Stokke Wik i Dsign er låtskriver på Dance the Night Away med Twice som nå er #13 på Billboard Korea K-pop 100, med peak på #1.

Stokke Wik, samt Ronny Svendsen og Nermin Harambsic i Dsign Music, har også bidratt til albumet «Color A Life» med AAA, som er #1 i Japan, ifølge EKKO Music Rights.

Samme låtskrivertrio i Dsign har bidratt på Red Velvets Power Up som er #11. I følge EKKO Music Rights er Red Velvets EPen “Summer Magic” #1 på Gaeon Chart, #1 on Billboard K-Pop Hot 100 Chart, #3 on Billboard US Heatseekers Albums og #3 på Billboard World Albums Chart. I tillegg til Power Up har trioen bidratt på låtene «Hit That Drum», «With You» og «Blue Lemonade» på den EPen.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #5 på Hot Dance/Electronic Songs.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons er #19.

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er på #22.

Tyskland Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #18 i 8. uke.

Born To Be Yours med Kygo & Imagine Dragons #31 i sin 12. uke.

UK Official Charts

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside går til #2 i sin 8. uke på Singles Chart Top 100.

I’ll Be There, med Jess Glynne, co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, er #69 i sin 18. uke, etter å ha peaket på #1.

New Rules med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #97 og har 60 uker, etter peak på #1.

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke på UK albumlisten.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #41 i sin 66. uke.
– 
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Glory Days» av Little Mix er #48 i sin 94. uke. Låtene Shout Out to My Ex og No More Sad Songs er co-skrevet/co-produsert av Edvard Førre Erfjord og Henrik Michelsen/Electric, mens Power er co-produsert av Electric.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #71 i sin 44. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate. Peak på #1.

Sverigetopplistan 

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 i sin 8. uke

Darkside med Alan Walker feat Au/Ra & Tomine Harket er #20 i sin 6. uke.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #26 i sin 12. uke.

Tungevaag & Raaban er på #46 med All for Love i sin 23. uke.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #58 i sin 25. uke.

Lonely Together, Avicii feat Rita Ora, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #99 i sin 56. uke.

Album Topp 60

Fred Ball har co-produsert og co-skrevet låten Nice Guy på Eminems album «Kamikaze» som gikk rett inn på #1 i sin første uke.

Kygos «Kids in Love» er på #25 i sin 44. uke.

Sam Smiths album «The Thrill of It All» er #49 i sin 44. uke med singelen To Good at Goodbyes, co-skrevet og co-produsert av Stargate.

Shazam

Cashmere Cat har produsert Eastside, Benny Blanco, Halsey & Khalid, sammen med Watt og Blanco. Eastside ligger på #10 på Global-listen.

Born to Be Yours, Kygo & Imagine Dragons, er #25.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #33.

Breathe, Jax Jones feat Ina Wroldsen, er #100.

Shazam USA

Eastside (se over) ligger på #14.

Remind Me To Forget med Kygo feat Miguel er #19.

Spotify

På Global Top 200 finner vi:
Eastside er #4
Born to Be Yours,
Kygo & Imagine Dragons, er #66.
Darkside
, Alan Walker, #76.
New Rules er #82.

Global Viral 50:
Eastside er #10
Favela, Ina Wroldsen, er #14
Lovers, Anna of the North, #32

Oppdatert 13. august kl. 14:00.

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.

 

Kommentarer

Relatert innhold