logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ønsker du å reise til Classical:Next?

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 26. mar, 2019

Bouwer Trio fra Classical:Next 2018 (Foto: Eric van Nieuwland)

Bransjefestivalen går av stabelen i Rotterdam fra 15. -17.mai 2019.

Classical:Next henvender seg til bransje og komponister innenfor klassisk og samtid, og er den største innenfor sitt segment i Europa.

Classical:Next ble arrangert første gang i 2012. Strukturen til Classical:Next består av fire seksjoner; showcaser, konferanser, prosjektpitching og expo/messe. I 2018 deltok 1300 bransjedelegater, 750 selskaper, 91 foredragsholdere og 320 artister.

– Vi anser Classical:Next som en god arena til å knytte til seg gode kontakter, ta pulsen på feltet og et sted å bygge nettverk med det formål å eksportere norsk musikk, sier prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway.

Music Norway kommer ikke til å ha stand, men være tilstede og legge til rette for en nettverkslunsj i samarbeid med de andre nordiske aktørene som er til stede, og kan være behjelpelig med å knytte nye kontakter.

Music Norway kan bidra med et reisetilskudd på 4000,- per person og kun en person per virksomhet.

Søknadsfrist er 1.april, man kan også søke 1.mai, men det er veldig nær avvikling av messen.

Søknad sendes gjennom kategorien Møtevirksomhet i Bransjetilskuddsordningen på stikk.no

Merk at delegatpass må bekostes selv, og søker må selv ordne hotell og reise

Målgruppe:
Vi søker deg som driver med klassisk og samtid. Du har Europa som marked og ønsker å møte nye kontakter som igjen kan hjelpe til med økt distribusjon av norsk musikk, få flere bestillinger og/eller flere spillejobber. Du kan drive plateselskap, forlegger, være utøver, eller komponist.

Kommentarer

Relatert innhold