logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på Where´s the Music i Sverige

Av Karoline Røed Tønnesen Publisert: 31. okt, 2016

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden.

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden. Som et ledd i denne satsingen vil det bli lagt til rette for at norske musikkbransjeaktører som ønsker å satse i dette markedet skal kunne skaffe seg nødvendig kunnskap og kontakter.

Først ut i 2017 er det svenske Where´s the Music som står for tur. I Norrköping 2. – 4. februar arrangeres bransjetreffet som seiler opp som en av de viktigste møteplassene i Sverige. I 2017 vil de ha tema som PR og musikk, journalister og media, YouTube, likestilling blant produsenter og inspirerende keynotes.

www.wheresthemusic.se

Where´s the Music passer godt for middels store plateselskap og agenter innen pop, rock, indie og electronica, men kan også være aktuelt for andre bransjeaktører.

Søk tilskudd – delegat
Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd og delegatpass. Frist for å søke er 20. november, etter det vil søkere behandles fortløpende dersom det er flere plasser igjen.

Music Norway tilbyr representanter som får tilskudd kr. 2500,- i reisetilskudd, i tillegg vil man også motta et delegatpass.
Søknadsskjema finner du her: https://goo.gl/forms/Qv5QcYjmOHeXul953

OBS! Hotell og reise må ordnes selv.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Norske bransjedelegater som ønsker å bygge et tettere nordisk nettverk vil bli prioritert i søknadsrundene.

Søk støtte – artist
Artister kan søke reisetilskudd gjennom Music Norways ordinære reisetilskuddsordning. Les mer her.

Nordisk fokus
Norsk bransje kan i 2017 via Music Norway søke om å delta på bransjefestivaler i Sverige (Where´s the Music), Danmark (Spot), Finland (Music & Media) og Island (Iceland Airwaves). Selskapene som får tilslag vil få mulighet til å delta på program i regi av de enkelte arrangørene der dette er aktuelt. Foruten å være sitt territoriums viktigste nettverksarenaer har de alle også ulike internasjonale fokus.

Karoline fra Music Norway vil være tilstede og bistå som matchmaker for deltagende selskap basert på den enkeltes behov. Har du spørsmål ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

NB! Vi gjør oppmerksom på at Trondheim Calling går av stabelen samme helg. Så hvis du har tenkt deg dit, kan du se bort ifra dette tilbudet. 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere