logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Primavera Sound, Barcelona

Av Primavera Sound, Barcelona

Foto: Eric Pàmies

Den populære festivalen i Barcelona, Spania, som foregår i overgangen mai-juni, har også en bransjedel.

Primavera Pro tilbyr workshops, konferanser og nettverking for internasjonale akkrediterte delegater i sitt DayPro Conference-program fra onsdag 28. mai til fredag 30. mai.

Nytt av året er splitting av akkrediteringene i to kategorier. PrimaVeraPro Basic gir tilgang til alle arrangementer både i konsert/festival- og bransjedelen. Er man akkreditert i Premium-kategorien har man i tillegg adgang til VIP-områdene.

For rabattkoder, kontakt Carl Kristian i Music Norway.

Primavera Sound har blitt en viktig møteplass for musikkbransje fra Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

– Vi ser en stadig økning i besøkende fra Skandinavia til festivalen, i fjor var det omlag 2/3 flere nordmenn enn året før, sier Ruben Nesse, i PR-byrået On It.

Nesse drifter også Brilliance Records. On It promoterer PrimaveraSound i Norden sammen med samarbeidspartnerne Nordic Waves, og organiserer billettsalg, presseakkrediteringer og hotellpakker.

– Festivalen er kjent for å levere en solid line-up, så det blir spennende å se nå 28. januar hva de tilbyr i år, sier Nesse.

Foreløpig er Arcade Fire, Neutral Milk Hotel og Pixies bekreftede artister til festivalen. Ytterligere spørsmål kan stilles til pspro (at) primaverasound.com

Kommentarer

Relatert innhold