logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjestøtte til Hellfest

Av Søk bransjestøtte til Hellfest Publisert: 16. apr, 2015

Hellfest er et viktig møtepunkt for internasjonal metal-bransje. Søk om bransjepass og reisetilskudd gjennom Music Norway.

Metal-festivalen Hellfest i Clisson, Frankrike, feirer i år sitt 10-års jubileum med artister som Venom, Judas Priest, Scorpions, Nightwish og Shining (NO), Mayhem og Satyricon på plakaten. Men i tillegg til å være en suksessrik publikumsfestival, er Hellfest også blant de viktigste møtepunktene for den internasjonale metal-bransjen.

Music Norway har derfor fått tilgang på et knippe bransjepass til den forlengst utsolgte festivalen, og oppfordrer herved norsk bransje som opererer med eksport innen feltet til å søke om pass og bransjestøtte.

Les mer om festivalen her

Representanter som søker og får tilslag på bransjestøtte kan fakturere Music Norway maksimalt 3500,- i reisetilskudd for tilstedeværelse alle festivaldagene (19 – 21. juni). De vil også motta delegatpass (til en verdi av €185). Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til nina(at)musicnorway.no.

Søknadsfristen er 12.00 torsdag 30. april. Hotell og transport må besørges selv.

Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:
• Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
• Selskapet som søker må være norskregistrert
• Norske stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

Music Norway vil også være til stede på festivalen.

Kommentarer

Relatert innhold