logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjetilskudd til Hellfest

Av Pål Dimmen Publisert: 04. apr, 2017

Hellfest er et viktig møtepunkt for internasjonal metal-bransje. Søk om bransjepass og reisetilskudd gjennom Music Norway.

Metal-festivalen Hellfest i Clisson, Frankrike, er i tillegg til å være en suksessrik publikumsfestival, også blant de viktigste møtepunktene for den internasjonale metal-bransjen.

Music Norway har derfor fått tilgang på fire VIP-pass til den forlengst utsolgte festivalen, og oppfordrer herved norsk bransje som opererer med eksport innen metal-feltet til å søke om pass og bransjetilskudd.

Les mer om festivalen her

Representanter som søker og får tilslag kan fakturere Music Norway maksimalt 3000,- i reisetilskudd for tilstedeværelse alle festivaldagene (16 – 18. juni). De vil også motta delegatpass med tilgang til festivalens avgrensede VIP-område. Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til pal@musicnorway.no.

Søknadsfristen er utgangen av mandag 1. mai . Hotell og transport må besørges selv.

Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:
• Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
• Selskapet som søker må være norskregistrert
• Norske stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

I år deler norske band som Emperor, Dødheimsgard og Wardruna scene med internasjonale storheter som Aerosmith, Deep Purple og Slayer.

Kommentarer

Relatert innhold