logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk deg til Classical:Next i Rotterdam

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 14. feb, 2020

YougDoelen Ensemble på Calssical:Next 2019. (Foto: Eric van Nieuwland)

Classical:Next henvender seg til bransje og komponister innenfor klassisk- og samtidmusikk, og er det største arrangementet innenfor sitt segment i Europa.

Classical:Next 2020 skjer 18. – 21. mai i Rotterdam. Strukturen til Classical:Next består av fire seksjoner; showcaser, konferanser, prosjektpitching og expo/messe. I 2019 deltok 1300 bransjedelegater, 750 selskaper, 91 foredragsholdere og 320 artister.

– Vi anser Classical:Next som en god arena til å knytte til seg gode kontakter, ta pulsen på feltet og et sted å bygge nettverk med det formål å eksportere norsk musikk. Fra de som var med i fjor har vi fått meget gode tilbakemeldinger og delegatene anser arenaen som givende, sier prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway.

Music Norway kommer ikke til å ha stand, men være til stede og legge til rette for en nettverkssamling i samarbeid med de andre nordiske aktørene og kan være behjelpelig med å knytte nye kontakter.

Music Norway kan bidra med et reisetilskudd på 4000,- per person. Det gjelder for kun én person per virksomhet.

Søknadsfrist er 1.mars, man kan også søke 1.april.

Søknad sendes gjennom kategorien Møtevirksomhet i Bransjetilskuddsordningen på stikk.no. Det er ikke nødvendig å laste opp møtebekreftelser i søknadsskjemaet, men resten av søknaden må fylles ut i henhold til retningslinjene.

Merk at delegatpass må bekostes selv, og søker må selv ordne hotell og reise.

Målgruppe:
Vi søker deg som jobber innenfor klassisk- og samtidsfeltet. Du har Europa som marked, ønsker å møte nye kontakter som igjen kan hjelpe til med økt distribusjon av norsk musikk, få flere bestillinger og/eller flere spillejobber. Du kan drive plateselskap, forlegger, være utøver, eller komponist.

Kommentarer

Relatert innhold